ProMove tipt: de leukste pitstops om te overnachten

ProMove tipt: de leukste pitstops om te overnachten

De oefenterreinen van ProMove liggen op strategisch gekozen plekken in ons land. De reden? Zoveel mogelijk mensen een opleiding in de buurt laten volgen. Lig je toch niet in onze buurt? Geen probleem! We tippen de allerfijnste overnachtingsadresjes in de regio van onze oefenterreinen in Brugge en Zolder.

Veel van onze klanten – die geen verplichte opleiding bij ons volgen – breien graag een kort verblijf aan hun opleiding. De vraag of we goede hotels in de omgeving kennen, krijgen we dus regelmatig. Dringend tijd om een actueel overzicht hotels en verblijfplaatsen te parkeren op onze website. We voegen steevast routes en plekjes toe aan deze lijst!

Limburgs genieten vanuit onze site in Zolder

La Butte aux Bois

Vijfsterrencomfort in de groene omgeving van Lanaken. Voor wie het wat meer mag zijn. Ideaal in combinatie met een wandeling in Nationaal Park Hoge Kempen. 60 kamers, een tweesterrenrestaurant én een heerlijke spa. Heerlijk ontspannen na de leuke inspanning bij ProMove. 

Stiemerheide

Hotel en golfresort in het mooie Genk. 69 kamers, een restaurant met een ster en een 18-hole golfterrein. Er zijn ook tal van fiets- en wandelroutes in de buurt. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om de rest van het mooie Limburg te leren kennen. 

Villa Saporis 

Een charmehotel op wandelafstand van hartje Hasselt. Met tien stijlvolle kamers en een verkoelende zwemvijver is het een fijne plek om –  in de stad – volledig tot rust te komen. Het geklasseerde gebouw ademt Limburgse gezelligheid! 

Martin’s Rentmeesterij

De oude woning van de rentmeesterij vormt het decor van dit historische 13e-eeuwse hotel aan de poort van Landcommanderij Alden Biesen. Van welgekomen wellness tot gastronomisch dineren! De laadpalen op het domein zorgen ook voor je rijcomfort.

Holiday Inn Hasselt

Een eigentijds hotel dat grenst aan de Hasseltse winkelstraten en horeca-adresjes. Maar ook inhouse kan je genieten van brasserie De Boulevard. Verblijf in een van de 108 kamers met hedendaags comfort. 

Het Domherenhuis

Klaar om het ‘land van de 1001 vijvers’ te ontdekken? In Zolder ligt het Domherenhuis, een van de dichtstbijzijnde adresjes van onze Limburgse ProMove-site. Het voormalige ‘kasteelke’ is omgeven door groen en telt vier ruime kamers. 

Soete-Wey 

Hostellerie Soete-Wey in Heusden-Zolder ligt verscholen aan de rand van het natuurreservaat van Vogelsanck. Boek een kamer en geniet van de heerlijke klassieke Franse keuken in het restaurant! Nog leuk om in de buurt te ontdekken: de rustieke kastelen van Vogelsanck en Terlaemen.

De Groene Hendrickx 

Aan de gezellige Zuivelmarkt in Hasselt ligt De Groene Hendrickx met 22 kamers. Ideaal gelegen om kunst, cultuur en lekker eten in de Limburgse provinciehoofdstad te ontdekken. Eerst opleiding bij ProMove en dan een weekendje Hasselt? Klinkt perfect! 

De Pits 

Het thema van dit hotel? Het Circuit van Zolder. Van hieruit wandel je richting ons oefenterrein in Zolder. Naast de 24 kamers – waarvan sommigen met levensgrote foto’s uit het circuitarchief – geniet je hier ook van een mooie wellness met sauna, jacuzzi, stoomcabine en zwembad.

BareFoodGiulia

Dit excentrieke hotel op het Leopoldplein in Hasselt biedt zeven kamers in een ontspannen sfeer. Ze staan bekend om hun comfort bites in hun BareFood Bar en de stevige ontbijtjes. Ideaal krachtvoer voor een uitdagende opleiding bij ProMove. 

Een portie verwennerij vanuit onze site in Brugge 

Velotel

Dit fietshotel telt 4 sterren, 115 gerenoveerde kamers en een casual restaurant, O’Velo. En dat op een korte fietsrit van Brugge centrum. De fietsen huur je via het hotel of neem je gewoon fijn zelf mee en parkeer je in de veilige fietsparking. 

Martin’s Brugge

Aan de voet van het Belfort in Brugge ligt Martin’s Brugge. Verblijf in een van de 199 kamers, nip van een drankje in de gezellige bar van het hotel of trek op verkenning richting het centrum van de stad. 

Martin’s Relais 

De 46 kamers in dit boetiekhotel zijn lichtrijk, charmant én authentiek Brugs. Het ideale logeeradres om alle highlights in en rond het ‘Venetië van het Noorden’ te ontdekken. Na een dagje inspannen bij ProMove, kan je hier terecht voor een dosis luxueuze ontspanning.

Dukes’ Palace

Vijf sterren, 135 unieke kamers en een uitmuntende spa: wie zichzelf in Brugge een verwenmoment cadeau wil doen, is bij Duke’s Palace aan het juiste adres! Met een ondergrondse parking als extra comfort.

Wat denk je, voldoende inspiratie om nog een leuk verblijf te koppelen aan je ProMove-sessie? Wij zorgen alvast voor een leerrijke en interessante ProMove-ervaring, jij boekt de rest!